sobota 6. dubna 2013

Návrat Mel~

Zdravím milí čtenáři :)

Vím moc dobře, že už tady pořádně nepíšu a ani jsem nepsala, ale stále si slibuji, že začnu! Zvažuji, že bych zde dodala věci co mám ze školy, které mám připravené k maturitě, ale nejspíše by to stejně nikomu nepomohlo. Pokud by ale někdo z přátel měl zájem, ráda pomůžu a věci pošlu.

Už nejednou jsem zde psala, že bych chtěla přidávat články častěji. Jen jsem teď měla těžké období. Ale o tom tu nechci psát. V poslední době se toho u mě stala velká spousta! Rozešla jsem se s přítelem, můj pes dostal pubertu a já myslím, že mě za chvíli odvezou do Opavy, kde pojedu v květnu. Né, nebojte, snad si mě tam nebudou chtít nechat, je to jen obyčejný školní výlet. Určitě tu o něm bude někdy na začátku května zmínka.

Dneska je opravdu výjimečný den. Má velmi dobrá a blízká kamarádky má dnes 18 narozeniny, dočkali jsme se nového dílu Doctora Who (Je to sice díl s Mattem Smithem, ale pořád je to náš milovaný Doktor, kterého potřebujeme a který zachraňuje naši a jiné planety!), po dlouhé době jsem si napsala s kamarádkou a naučila dělat i něco jiného, než čekat na člověka, který o mě nestojí.

V poslední době jsem chtěla začít konečné častěji i šít, jenže to skončilo u rozdělané sukně a to jen proto, protože nevím jak dál a bojím se střihnout do látky abych ji špatně neodměřila, ale snad to časem dostanu do ruky a konečně tady něco dalšího uveřejním. Zatím pouze a jen opravuji své a sestřino oblečení, a navíc celé rodině zkracuji kalhoty, ale nevadí mi to, dělám to ráda a alespoň mě to donutí dělat i něco jiného než koukání na Facebook a sledování Zoufalých manželek (Ano, i já zhřešila a podvedla fantazi/scifi/history/akční seriály, ale proto nejsem špatný člověk, jen jsem prostě zoufalá)

Pro dnešek bych měla své povídání ukončit, jelikož po 2litrech opravdu silné kávy mluvím z kopce, snad se vám zase zítra ozvu s nějakým zajímavým článkem. Ráda bych zde totiž nalákala někoho, kdo by si ty mé bláboly přečetl a zkritizoval, abych se mohla pro příště polepšit.

                                                                                                        S pozdravem Váš Melik.